25 februari 2008

VELDLOOP LEBBEKE

Michaël en Lotte hebben hun laatste veldloop van deze winter onder een stralend zonnetje kunnen lopen.
We gingen met de fiets, dat zou alvast geen parkeerproblemen opleveren én dat zou ook de thuiskomst vergemakkelijken vermits den Opstal gisteren baadde in carnavalsfeer. (Vandaag ook nog trouwens want straks beginnen de Vuile Janetten aan hun rondgang. Tja, als ze hier iets doen, doen ze het goed, met alles erop en eraan!).

De veldloop dan. Sanne en ik hadden beide een fototoestel mee en hadden ons op verschillende plaatsen langs het parkoers opgesteld.

In Lotte's reeks kwamen slechts 2 van de 3 gebruikelijke Lebbeekse loopsters aan de start. De reeks was met 23 deelnemers veel minder sterk bezet dan in vorige veldlopen. Lotte startte in het kielzog van favoriete Astrid maar dat was te hoog gegrepen natuurlijk. Ze viel even terug maar zette wel nog mooi door in de tweede wedstrijdhelft en schreef met haar 12de plaats haar beste seizoensresultaat neer. Astrid werd op eigen bodem mooi eerste. Ze won reeds alle veldlopen dit seizoen.Ook Michaël liep een goede wedstrijd bij de Masters. Hij werd 66ste op 87 deelnemers.

Voor Michaël en Lotte was dit dus hun laatste veldloop. Wegens examens zit er voor Lotte geen deelname aan het BK in Oostende in. Michaël laat ook het BK voor de Masters in Seraing aan zich voorbij gaan wegens te ver.Ook fotografisch was het een mooie veldloop. Het is me gelukt heel veel foto's van de Lebbeekse atleten te maken. Ik ga er hier één dezer dagen zeker enkele plaatsen.

1 opmerking:

Dirk zei

Mooie foto's en mooie resultaten, proficiat! Een beetje vervelend op jouw blog is dat de foto's heel traag 'laden'. Ik heb je tekst al drie maal gelezen vooraleer de eerste foto verschijnt. Maar ik weet dat het steeds de moeite waard is om even te wachten.