26 oktober 2008

DISNEYLAND 4

Tja, de week is weer voorbij gevlogen en de herfstvakantie is begonnen.

Sanne vertrok vrijdagavond op weekend met de Muziekkapel. Straks is ze alweer thuis maar dan gaat ze waarschijnlijk rechtstreeks door naar de Chiro. Of ze zou heel moe moeten zijn van het weekend en dan zie ik ze nog wel thuis blijven.

Vrijdag organiseerde het Oudercomitee haar Halloweentocht rond Opstal. Nu ik geen lid meer ben en niet meer hoef te helpen, kon ik gewoon van de tocht genieten. Het ging langs de kleine verharde baantjes rond Opstal. Onderweg werd er gegriezeld en kregen we af en toe een drankje of versnapering. Het was leuk!

Lotte en Mike zijn vandaag om 10u30 vertrokken naar Gent waar ze gaan deelnemen aan de Lotto CrossCup Relays Oost-Vlaanderen. Aflossingskoers in het veldlopen, zeg maar. Lotte vormt met Astrid en Kylie een team. Zij zal starten en 1.000 m. lopen, Kayleigh neemt over voor de 800 m. en provinciaal kampioene Astrid loopt als laatste de 1.500 m.
Mike neemt deel bij de Masters. Zij lopen per team 1.000 + 1.500 + 3.000 m.

Gelukkig zag ik bij Karel op Webpalet dat we er ook moeten aan denken om de klok van het fototoestel gelijk aan de wintertijd te zetten. Ik was het alvast vergeten!
En ondertussen dacht ik er ook aan dat de gsm ook een klokje heeft natuurlijk.

Voor de foto's van de dag blijven we nog even in Disneyland. De dagelijkse parade mag je er natuurlijk niet missen. Reeds lang voor ze begint zoeken mensen al een goed plaatsje uit. Wij gingen pas op het laatste ogenblik een plaatsje uitzoeken en het was een goed plaatsje, een beetje verhoogd in het gras en we konden alles goed zien.1 opmerking:

Beheerder zei

Hallo :)
Fotoforum Fotovisie.net bestaat sinds 2004 maar kan nog altijd nieuwe enthousiaste fotografen gebruiken om deel te nemen, misschien zin om eens te komen kijken? Binnenkort vieren we een klein feestje voor het vierjarig bestaan :D
Het adres is http://fotovisie.net