23 november 2008

VERSLAG SPORTIVITEITEN

Sanne heeft dan uiteindelijk toch gekrachtbald in Beveren. Het bleken de mannenwedstrijden te zijn die waren afgelast. Niet omwille van de staat van het terrein maar omdat de bezoekers vanuit West-Vlaanderen moesten komen en daar al een sneeuwtapijt gevallen was.
Er was slechts één auto beschikbaar voor vervoer, bijgevolg konden slechts 4 speelsters in Beveren geraken en moesten ze de hele wedstrijd met dezelfde ploeg spelen. Eén der betere speelsters was niet mee (kon niet) en het vervolg laat zich al raden: er werd verloren. Er werd dik verloren. 22-7 is niet meteen een nipt verlies te noemen. Een wedstrijd om snel te vergeten en hoog tijd om het tij te doen keren.

Lotte en Michaël togen naar Zele, een korte verplaatsing. Lotte eindigde 28ste op 42 deelnemers. Ze gaat in stijgende lijn. Er kon op het eind nog een sprintje af en ze kon op die manier nog enkele plaatsen winnen.
Op foto 1 krijgt ze aanmoedigingen van Koen, de trainer van Michaël.
Michaël eindigde 71ste op 83 deelnemers maar hij had even iets aan de spikes hangen en maakte ook nog full-contact met de grond. De details kan je straks bij hem wel lezen.
Lotte liep nog sneeuwloos maar even later begon het witte tapijt zich te vormen. Dit had grote gevolgen voor de terugtocht van Lotte en Michaël. Het verkeer zat helemaal in de knoop. De korte verplaatsing werd een rit van anderhalf uur via het Donkmeer, Schoonaarde en Appels omdat ze bericht hadden gekregen dat in Dendermonde het verkeer aan de Scheldebrug muurvast zat.

De foto's zijn genomen door Michaël.
Geen opmerkingen: