6 februari 2009

STOEL

Deze ochtend was Lotte's hoest erger dan wat we de laatste 2 weken te horen kregen. Nochtans, dat was ook al niet mis geweest. Tijd voor een bezoekje aan de dokter dus.
Sanne kwam als tweede beneden en had een gezwollen lip die ook pijnlijk was. Ze ging nog 2 uur naar school en kwam dan naar huis om mee naar de dokter te gaan. Het bleek een geïnfecteerd puistje te zijn.
Beiden zijn nu voorzien van medicatie die hopelijk snel werkt. Vooral Lotte's hoest is niet om aan te horen.
Jammer genoeg mag ze nu morgen niet meelopen in het Provinciaal Kampioenschap in Ninove. Laat ons hopen dat ze tegen volgend weekend weer de oude is want dan is er de veldloop van de eigen club AC Lebbeke.

De foto is er eentje van het soort wat ik graag maak. Ik noem het niet echt een macro maar wel een close-up. Weet niet of dit al tot de categorie macro behoort. De foto is niet bijgesneden, wel verkleind en verscherpt.


4 opmerkingen:

karim zei

voor mij behoort dit tot categorie macro, leuk gespeeld met dof

Anoniem zei

Héél knap!

Caro zei

Ik vind hem heel mooi. Maakt het uit waar het toe behoord? Hij is gewoon leuk om te zien. Close up denk ik toch als ik wat moet denken.
Ja en die hoest ik weet er alles van. Ben ook al twee weken niet degene die ik zou willen zijn!! Wens je dochter maar sterkte.

Rudi zei

Knappe foto An.
Hopelijk zijn de zieken nu al aan de beterhand.