23 februari 2009

WEEKEND

Zaterdagvoormiddag hadden Lotte en Michaël training in de Blaarmeersen in Gent. Sanne en ik maakten van de gelegenheid gebruik om de nabij gelegen nieuwe Gentse Ikea te bezoeken. Net toen Lotte en Michaël bijna twee uur later weer bij Ikea arriveerden, stonden Sanne en ik aan de kassa.

Het was ondertussen middag en we genoten van lekkere pizza in de Pizza Hut.
Daarna trokken we de Gentse binnenstad in. Sanne en Lotte hadden beiden een nieuwe Chirorok nodig (Lotte is na 2,5 jaar onderbreking weer bij de Chiro gegaan) en de Chirowinkel Banier heeft een vestiging in Gent. Verder liepen we gewoon wat te genieten en ook te jammeren omdat we het fototoestel vergeten waren... Dat is dan misschien wel een goeie reden om nog eens weer te keren want er zijn meer dan genoeg fotogenieke plekjes in Gent.

's Avonds mochten we de voetjes onder tafel schuiven bij nichtje Nina die haar 12de verjaardag vierde. Het was lekker en het werd laat.

Vandaar: uitslapen op zondag en verder niet veel zin om iets te gaan doen.
Michaël sleepte zich nog wel tot op het krachtbalterrein van Klaverken Buggenhout. Sanne's ploeg speelde daar de wedstrijd voor de kwartfinales van de beker (scholieren). In de competitie hebben ze nog niet gewonnen van Buggenhout maar voor de beker werd gespeeld in leeftijdscategorie en waren de tegenstanders dus niet ouder dan Sanne. In de competitie spelen ze in een damesreeks en hebben ze regelmatig met stevige madammen af te rekenen.
Er werd dus gewonnen. Met 8-17 dan nog wel. Iedereen blij en uitkijken naar de halve finale nu.

Lotte mocht na de Chiro naar een slaap-verjaardagsfeestje en blijkbaar was de lunch vandaag ook nog inbegrepen want ze is nog niet thuis. Of ze veel geslapen zullen hebben is maar de vraag.

De foto ligt een beetje in de lijn van de foto van de nagel. Het is één van de ijzeren staafjes waarop de rooster van de barbecue komt te liggen.
3 opmerkingen:

www.hilde.verenigdestaten.info zei

Toch wel een hele sportieve familie als ik je foto's van de laatste weken bekijk!

Mooi, die foto van de nagel en de ijzeren staaf!

Groetjes,

Caro zei

Dat gaat een leuk reeksje worden denk ik.

Anoniem zei

Prachtig die close-up foto's die je post!