8 juni 2009

OSLO (15) - FRAMMUSEUM

Voor Sanne zijn vandaag de examens begonnen. Twee weken en één dag.
Gelukkig slechts één keer twee examens op een dag. Gelukkig vallen de tijden waarop ze voor haar 4 mondelinge examens moet gaan ook mee.
Haar laatste examen heeft ze op 22 juni en pas op 21 september start haar volgende schooljaar, wat een luxe!
De vooruitzichten op een vakantiejob zijn niet zo positief. Enige mogelijkheid die nog overblijft is een job via Randstad maar daar was men nog niet toe aan een planning voor juli.

Vandaag foto's vanop het dek van de Fram. Het moet toch wel een avontuur geweest zijn om met deze boot naar de poolstreken te varen.4 opmerkingen:

Caro zei

Leuke foto's weer. Ik ben nog nooit in scandinavie geweest maar krijg nu toch zin om eens een van die landen als bestemming te kiezen. In ieder geval heb je van Noorwegen prachtige beelden laten zien. De laatste in deze reeks vind ik van compositie het leukst.

Rudi zei

Indrukwekkend!
Niet makkelijk om hier foto's van te maken die wat hoger liggen dan het kiekjesgehalte. En je hebt het hier toch maar mooi in beeld gebracht. Knap.

Steffie zei

Misschien even bellen naar uitzendbureau Tence in Dendermonde, zij zochten nog mensen voor Delhaize in Sint Amands. Ik ga er werken in Juli.

P-TER zei

Ja daar zijn boten wel een mooi thema,
waar je ze ondertussen knap wist vast te leggen.
Hopelijk mogen de examen voor Sanne goed verlopen!
En vindt ze een vakantiejob!
We zullen duimen.
Gr.
P-TER