28 augustus 2009

EINDE IN ZICHT

Alhoewel er ons nog heel wat werk rest komt het einde van de werken nu toch stilaan in zicht. De vloerder kwam gisteren de laatste 3-tal m2 leggen. Hij wou ook meteen de vloer opvoegen maar dat heb ik hem uit het hoofd kunnen praten. Wij wilden perse dat de vloer een nachtje zou drogen. Aldus deze ochtend om 6u15 kwam hij de vloer opvoegen. In de wetenschap dat hiermee de vloer eindelijk gelegd zou zijn, had ik dat vroege opstaan er wel voor over.
Na het plaatsen van de deuren moet hij nog eens komen om de laatste plinten aan de deuren te plaatsen.

Morgen behangen we de buro-ruimte. Dan nog 2 lagen verf (zondag en maandag?) en dan kunnen eindelijk de PC's op hun plaats, kan de burokast met inhoud uit de garage gehaald worden en zullen onze zetels hun plaatsje in de living weer kunnen innemen.
Vorig weekend verhuisden we al de tv-kast en de eetkamerkast en hun inhoud netjes op de plaats. En toch lijkt het of de garage nog steeds vol staat. Waar we al dat gerief gaan terugzetten is mij nog een raadsel.

Zondag 16 augustus gingen Michaƫl en ik fietsen langs de boorden van de Schelde. Het werd een tochtje van 34 km. via Sint-Amands en Mariekerke tot het veer Driegoten waar we ons naar de andere oever lieten overzetten. Dan ging het van Hamme over Moerzeke naar Baasrode waar we weer het veer namen.3 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar ben ik ook al eens gaan wandelen, met een paar keer de oversteek met de veerboot uiteraard. Een zeer mooie rustige omgeving, waar ik zeker nog eens naar terugga.
Blij om te lezen dat de werken hun einde naderen, sterkte nog en gauw is het weer genieten en zijn de zorgen van nu vergeten.

www.hildezug.info zei

Je zal wel blij zijn dat de werken eindelijk ten einde lopen...

Ook wij gingen fietsen dit weekend! We kunnen daar ook zo heerlijk van genieten. Mooie foto, hoor!

Groetjes,

Dirk zei

Leek mij een mooi fietstochtje. Ik geloof best dat je blij zult zijn als de werken achter de rug zijn.