23 augustus 2009

UPDATE VLOER

Vervolg op vorige post:

De vloerder kwam niet op zaterdag 15 augustus maar uiteindelijk wel op maandag. Hij legde niet de hele vloer maar toch wel een groot stuk. Op dinsdag werden de plinten geplaatst en de vloer gevoegd.
En toen merkte hij dat we niet genoeg tegels hadden. We konden ze bijbestellen in de winkel en even zag het ernaar uit dat we ze woensdag zouden kunnen afhalen maar dat kon dan toch niet.
Volgende woensdag mogen we ze halen en donderdag komt de vloerder verder werken.
Het gaat dus traag vooruit.
Wij zijn dan wel op woensdag gestart met behangen in de woonkamer en dat vlotte goed. We kozen vliesbehang en daar moesten dus nog 2 lagen verf op. Dat deden we donderdag en vrijdag.

Donderdagnamiddag kwamen Sanne en Lotte thuis van hun zeer geslaagd Chirokamp. Sanne hielp vrijdag ook verven.

Gisteren hebben we dan toch al de tv-kast kunnen plaatsen. Vandaag hopen we de andere kast uit de garage te kunnen halen.
Ik had foto' genomen van de inhoud van de kasten (servies, boeken en nog veel meer) om dit snel weer terug op dezelfde plaats te kunnen zetten. Blijkt dat ik de foto's nooit op de pc gezet heb en ondertussen heb ik mijn kaartje geformatteerd. Foto's weg dus. Dat wordt weer puzzelen en nadenken van hoe alles in de kasten stond.

Na de woonkamer moet ook de buro-ruimte nog behangen en geverfd worden. Michaƫl moet morgen weer aan het werk dus dat wordt iets voor de komende weekends.
2 opmerkingen:

www.hildezug.info zei

Nog veel succes met de vloer... Ai, ai, tergend langzaam. Geduld is een schone deugd ;-)

Waw, is dit een niet getrukeerde foto? Prachtig, hoor!

Groetjes,

Martine zei

Hangt er hier romantiek in de lucht? Mooie maan!