23 september 2009

UPDATE

Oeps, de voorbije week is blijkbaar voorbij gevlogen zonder dat ik een foto gepost heb. En de kapotte PC mag ik niet als excuus inroepen want die is alweer een week hersteld.

Sanne had vorige week vrijdag een infodag in Gent. Maandag zou ze dan echt starten met de opleiding Archeologie. Maar ze kregen vrijdag te horen dat de les op maandag niet door zou gaan. Aldus had ze gisteren, dinsdag, haar eerste les, 3 uur wijsbegeerte.
Haar lesrooster is niet echt optimaal te noemen. Ze heeft per week slechts 21 uur les maar op drie avonden wel tot 19 uur. En op donderdag en vrijdag heeft ze enkele vrije uren tussen twee lesblokken door.
Vandaag is er de Student Kick-Off en daarom blijft ze in Gent bij een vriendin slapen.

Ondertussen is ook het nieuwe Chirojaar gestart en Sanne is dit jaar voor het eerst leidster. Ze heeft met 2 mede-leidsters 24 Sloebers onder haar hoede. Vermoeiend, zegt ze. De Sloebers zijn de 6/7 jarigen. Het grootste deel van de groep is voor het eerst bij de Chiro.

Lotte voelt zich als een vis in het water op school in Mechelen. We hopen dat het blijft duren. Morgenavond mogen we naar een info-avond voor de ouders.

Tja, en ik vrees dat jullie hier de komende week ook niet veel te zien gaan krijgen. Ik mag namelijk een weekje op vakantie met de Noorse vriendin. Zaterdag komt ze naar Belgiƫ en zondag vertrekken we naar... Marrakech!
Zeker weten dat ik jullie nadien bestook met zuiderse foto's!

Op de foto zie je Lotte hoog en droog tijdens het touwenparcours in Durbuy.


3 opmerkingen:

Tilly zei

Wat een lef je moet maar durven. mooie foto..geeft goed de hoogte weer :)

P-TER zei

Je hebt het beter op!
Geniet ervan, alhoewel als je dit leest
zal je al terug zijn!
Benieuwt naar de foto's!
Gr.
P-TER

hilde zei

Enne? Hoe was de vakantie? Genoten?

Groetjes,